KARS / SARIKAMIŞ - HARAKANİ ORTAOKULU

HARAKANİ ORTAOKULU

Adres
İSTASYON MAH. YUKARISARIKAMIŞ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ HARAKANI ORTAOKULU BLOK NO 339 SARIKAMIŞ / KARS
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğretmenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, İstiyoruz ki… Okulumuzda sevgi saygı ve hoş görü herkesin ortak değeri olsun, İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
Misyon
İnanıyoruz ki… Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur İnanıyoruz ki… Biz,birbirimizi öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz,hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz birbirimize ve kendimize güveniriz.Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki… •Biz farklıyız.Yetenekli,enerjik,coşkulu ve üretkeniz.
SATRANÇ İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, İLÇE ATLETİZM KIZLAR BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFER
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI, KİŞİSEL ARAÇLAR VB.
OKULUN KENDİSİNE AİT SERVİSİ YOK
İSTASYON MAH.YUKARI SARIKAMIŞ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ NO:339